06 510 53 585 | info@modernfinance.nl
Home » MKB Controller

MKB Controller

Soms kunnen er situaties ontstaan dat uw onderneming niet alleen ondersteuning nodig heeft in het vastleggen van uw administratie maar dat u bredere vraagstukken heeft of behoefte heeft aan ondersteuning door een financial of business controller die uw processen beoordeelt en optimaliseert. 

Denk bijvoorbeeld ook aan vervanging van zwangerschapsverlof, langdurige ziekte of tijdelijke uitbreiding van uw financieel team. Of is uw bedrijf te groot om zelf u administratieve en fiscale verplichtingen te blijven uit te voeren maar (nog) te klein om een vaste kracht aan te nemen.
Ook dan kunt u terecht op Modern Finance. 

Wij ondersteunen u graag in uw verplichtingen en/of onderzoeken de vraagstukken die u heeft en zullen dan samen met u en uw medewerkers toewerken naar een gepaste en werkbare oplossing.

Deze werkzaamheden zullen op basis van een vast uurtarief worden uitgevoerd en kunnen bij u op kantoor of op afstand worden uitgevoerd. De inhuur is geheel naar eigen behoefte in te vullen voor bijvoorbeeld enkelen uren, dagdelen of hele dagen. 

Design & creatie: Worldwebdesign